WELKOM BIJ AURORA PRAKTIJK AKKERWINDE

Ik zal mij even voorstellen aan u. Ik ben Lydian De Meyer een vrouw van 53 jaar. Ik ben vorig jaar in aanraking gekomen met Sensi-Therapie. Dit wekte mijn interesse, waardoor ik nu mijn eigen praktijk ben gestart. Op 5 oktober 2015 ben ik officieel gestart met de praktijk. Ik heb een eigen behandelingsruimte in Terneuzen. Ik begin binnenkort met een vervolgopleiding tot Sensi Plus Therapeute, om u nog meer behandelingstechnieken aan te kunnen bieden.

Op deze website kunt u op de volgende pagina’s lezen:

 • Wat Sensi-Therapie is
 • Welke behandelingen er zijn
 • Wie ik ben
 • Tarieven
 • Contact
 • Bedrijven, instellingen en organisaties
 • De Algemene Voorwaarden en annuleringsvoorwaarden kunt u vinden bij het kopje tarieven onderaan vindt u het document.

Nieuws en aanbiedingen kunt u op deze pagina vinden.

AANBIEDING 1:

 • TOT EN MET 24 DECEMBER 2015 KUNT U OP HET INTAKE GESPREK € 10.00 KORTING KRIJGEN. U BETAALD NU GEEN € 50.00 MAAR U BETAALD TIJDELIJK NU € 40.00.

AANBIEDING 2:

 • U kunt nog eens € 10.00 korting krijgen op uw EERSTE vervolgafspraak voor een Sensi behandeling.
 • TOTAAL KUNT U € 20,00 BESPAREN!

OF

U kunt ook kiezen om 1 afspraak te maken voor het intakegesprek inclusief Sensi behandeling duurt samen ca. 2 uur, dan betaald u t/m 24 december 2015 nu geen € 80.00 maar slechts € 55.00. U voordeel is dan € 25.00!

Aanbieding 1 alleen geldig wanneer het intake gesprek op of voor 24 december 2015 plaats vindt. Aanbieding 2 alleen geldig wanneer de eerste vervolgafspraak binnen 3 weken na het intake gesprek plaats vindt.

Bij deze nodig ik u van harte uit om een afspraak te maken.

Indien u het leuk vind om af en toe de nieuwsbrief van mij te ontvangen, kunt u mij een email sturen met als onderwerp “nieuwsbrief” in de titel.

Advertenties

19 reacties op ‘WELKOM BIJ AURORA PRAKTIJK AKKERWINDE

 1. Ik heb hier goeie ervaring gehad als proefpersoon met sensi therapie met goede adviezen. Keurige website ook, leuk dat je nu echt kan beginnen!

  Grts femke

  Like

 2. Ben begin januari 2016 voor een Sensi behandeling bij Lydian geweest.
  Het was voor mij de eerste keer dat ik daar mee in aanraking kwam dus was er heel benieuwd naar.
  De reden om een afspraak te maken was onder andere dat ik een blokkade voelde waar ik niet doorheen kwam.
  Tijdens en na de behandeling kwam er veel vrij en toen kon ik eindelijk het trauma opruimen wat er achter de blokkade zat.
  Ik ben er als een heel blij mens weggegaan. Dus nogmaals dank
  Coby

  Like

 3. Ik was 1 van de gelukkigen die als proef persoon bij Lydian in de praktijk mocht komen. Deze therapie zou ik zeker aanraden, omdat het een zachte vorm is met veel diepgang. je leert met liefde naar je lichaam en zijn klachten kijken. Lydian doet het op een respectvolle manier en dringt je niets op.
  Hartegroet
  Lynda

  Like

 4. Ik weet dat ik kwam met een niet alledaagse klacht, maar ik heb wel gekregen waar ik voor kwam. Mijn lichaam reageert weer zoals het hoort. Ik blijf in een goede balans en wat er nog rechtgetrokken moet worden, doe ik op het gemakje.
  Mijn echtgenoot is ook bijzonder tevreden. Na 3 x een stent in zijn aderen gehad, bleef hij maar moe. Viel in slaap waar hij zat en sleepte zich maar voort. Die moeheid is grotendeels verdwenen. Hij is echt goed opgeknapt.
  2 tevreden proefkonijnen 🙂 Dank je wel.

  Like

 5. Ook ik mocht een proefbehandeling ondergaan. Deze ging echter niet helemaal zoals gepland, mijn energiebalans was extreem hoog, dus dat duurde erg lang om terug in orde te krijgen. De dagen erna merkte ik dat ik veel meer behoefte had aan het drinken van water ipv de vele bakjes koffie op een dag en rustieker. Binnenkort start ik met de alkalische staaf en heel benieuwd wat daarmee nog meer gaat veranderen. Lydian is overigens een zeer prettige persoon om een behandeling van te krijgen en wie weet komt er nog wel een vervolgbehandeling. Ik vond het zeker een aanrader!

  Like

 6. ook ik heb een proefbehandeling gekregen en vond het erg interessant om het eens te mogen ondergaan.ik kreeg een heerlijk rustig gevoel in mijn hoofd en eigenlijk heb ik dat nu nog steeds.
  De behandeling zelf was erg prettig,aangenaam en ook zo voorbij.Lydian gaf veel informatie tussendoor over wat ze ging doen en waarom ze dat ging doen…kortom het was een geslaagde behandeling.

  Like

 7. Lydian is een heel prettig persoon om je door te laten behandelen.
  Mijn kinderen waren op hun gemak en hebben het als erg prettig ervaren.
  Mijn dochter had veel last van rare dromen en deze zijn verdwenen.
  Zelf was ik futloos en moest me eigen vooruit slepen, en dit is zeker met 80 % verbeterd.
  Bedankt, tot de volgende behandeling.

  Like

 8. Was een prettige behandeling,voelde als een herhalingscursus van alle langgeleden gedane workshops.
  M’n schouder is iets verbeterd en ik ben achter een paar verbanden gekomen.
  Dank je wel Lydian

  Like

  1. Wat vind ik dit goed om te horen, ik zelf had na jouw behandeling het gevoel dat ik je niet voldoende heb kunnen helpen, en dat gaf mij geen tevreden gevoel. Zo zie ik nu in, dat ik dit bij de mensen zelf moet laten liggen, hoe ze het hebben ervaren en of er toch wat gebeurt is of niet. Dit was voor mij ook zeer leerzaam. Dank je wel hiervoor.

   Like

 9. Het was een heel bijzondere ervaring. Helaas heb ik er maar 2 dagen van mogen genieten, ik had in elk geval geen hoofdpijn meer en heb 2 nachten geslapen. Jammer dat het niet wat langer duurde .

  Like

 10. Ook ik ben als proefpersoon de Sensi behandeling ingegaan, het is bijzonder hoe ze de behandeling doet. Liefdevol en met respect. Het was een prettige maar confronterende behandeling.
  Ik merk dat er minder druk op me zit.
  Bedankt Lydian.
  Succes!!

  Like

 11. Ik ben ook zeer tevreden over de behandeling die ik heb gehad. Ik ben veel meer tot rust gekomen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Heerlijk om niet meer dat gejaagde gevoel te hebben. Hartstikke bedankt Lydian.

  Like

 12. Het was voor mij de eerste keer dat ik een Sensi behandeling kreeg en was erg benieuwd naar het resultaat. De energiebalans in mijn buik bleek verstoord en is door Lydian hersteld. Hierdoor is een stukje vermoeidheid weggevallen en voel ik mij ook innerlijk rustiger. Op mijn gewrichts-en darmklachten heeft de behandeling jammer genoeg geen effect. Misschien dat de voorgeschreven voedingsadviezen daarin nog verbetering kunnen aanbrengen. Lydian heel erg bedankt voor de behandeling en heel veel succes voor de toekomst.

  Like

 13. Het was mijn eerste ervaring met Seni therapie, ik kwam voor mijn bijholteontstekingen, en de bijgepaarde duizeligheid.
  Hele zachte rustgevende behandeling gehad, 2 dagen doodmoe, maar alles stroomde opeens weer door in mijn hoofd!!
  Heel erg bedankt Lydian voor deze ervaring en behandeling, veel s6 met je praktijk!!

  Like

 14. Enige tijd geleden heb ik bij Lydian een behandeling ondergaan. Ik voelde al heel lang moe, alsof mijn accu niet meer werd opgeladen. In mijn hoofd vormde zich een blokkade bij elke vorm van stress. Na de behandeling is mijn energiepeil weer helemaal in orde. Geestelijk kan ik ook alles weer aan, stress of geen stress. Voor mij ziet de wereld er weer stukken beter uit.
  Lydian bedankt, en mocht ik het gevoel krijgen dat het weer minder met mij gaat ben je de eerste die ik ga bellen voor een nieuwe afspraak. Heel veel succes met je praktijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s