Wie ben ik?

Lydian De Meyer

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Lydian De Meyer. Ik ben SensiPlus-Therapeute & Soul Body Fusion Practitioner. Ik heb Theta Healing Basis en Advance gedaan en mag mij ook Theta Healer Practitioner noemen. Ik geef daarnaast SensiPlus-Therapie aangevuld met andere niet Sensi-Technieken, zoals Reiki, Quantum Touch, Soul Body Fusion en er is nu ook Theta Healing aan toegevoegd. Op 5 oktober 2015 ben ik officieel gestart met een eigen praktijk in Terneuzen.

Ik ben een aantal jaren geleden toevallig met Sensi-Therapie in aanraking gekomen. Ik heb toen deze opleiding tot Sensi-Therapeute te Waalwijk gevolgd. Ik heb verschillende proefpersonen mogen behandelen tijdens de opleiding en ik heb daar veel ervaring mee op gedaan. Ik heb daarna ook de vervolgopleiding tot SensiPlus-Therapeute met succes afgerond. En gelijk aansluitend hierop de Sensi module opleiding gevolgd om blokkades uit vorige levens op te helpen lossen. Tussen deze opleidingen door heb ik ook nog Soul Body Fusion en Quantum Touch gevolgd. Inmiddels heb ik mij ook verdiept in Tibitaans Lichtwerk en Theta-Healing. Sinds kort bied ik nu ook Theta-Healing behandeling aan in een apart consult. Theta-Healing kan ook aangeboden worden, wanneer deze uitgemeten wordt binnen de Sensi-Therapie behandeling.

Ik heb altijd interesse gehad in het alternatieve. Ik voel vaak intuïtief dingen aan. De informatie verkrijg ik door wat ik zie, voel en ervaar. Dit neem ik ook mee in de behandelingen die ik geef, om je zo optimaal mogelijk te helpen.

Ik wil al heel mijn leven mensen helpen, maar ik zag mijzelf niet als een dokter of een verpleegster, maar met deze opleiding te volgen viel alles op zijn plaats. Ik kan mijn spirituele gevoeligheid en interesse hier in kwijt. Mijn vele talenten komen hierin tot hun recht. Sindsdien weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Er is voor mij al veel veranderd, ik ben spiritueel gegroeid en ontwikkel mij nog steeds hierin. Ik heb inmiddels verschillende behandelingstechnieken aan te bieden. Ik heb ondervonden dat wat ik gewoon vind dat voor een ander niet hoeft te zijn. Wanneer ik iemand behandel voel ik vaak de fysieke of emotionele pijn van de persoon bij mijzelf, waardoor ik weet waar ik mijn handen moet leggen. Ik merk dat ik het leuk vind om mensen op deze manier te helpen, vooral wanneer jij met een goed gevoel weggaat. Een goede wisselwerking tussen jouw en mij is hierbij van wezenlijk belang.

Spreekt mijn denk- en behandelwijze jouw aan, dan zie ik je graag eens in mijn praktijk.

Advertenties